LIEFVOORJEBUIK.NL

Welkom op de site Lief voor je Buik.

Kies uit het menu hierboven.


Je immuunsysteem en vitaliteit zijn nu nóg belangrijker!

Iedereen is in principe welkom in praktijk Lief voor je Buik.

Natuurlijk geldt ook hier de normale regel, heb je verkoudheidsklachten, ben je grieperig of koortsig? Blijf thuis en neem telefonisch contact op. Ziek goed uit.

Een consult op afstand is in overleg mogelijk zoals een telefonisch- of video consult. Tot ziens in praktijk Lief voor je Buik.

Hartelijke groet,
Tonny


Lief voor je Buik werkt o.a. met het 3Care gezondheidsprogramma voor optimale vitaliteit op het gebied van zowel lichamelijke, geestelijke en uiterlijke gezondheid.

Wil je ook wekelijks een lekker en gezond recept in je mail ontvangen?
Stuur dan even een berichtje naar info@liefvoorjebuik.nl

2 antwoorden op “LIEFVOORJEBUIK.NL”

 1. Ik vond het erg prettig om met jou naar mijn voeding te kijken en op die manier te werken aan de klachten die ik had. Het heeft mij erg geholpen om zo mijn voeding en gezondheid te verbeteren. Het overstappen naar andere voeding vond ik een moeilijke en grote stap. Ik merk dat ik daar nu nog niet klaar mee ben en dat ik daar ook nog tijd voor nodig heb. Ik vond dat je me hierin goed ondersteund hebt.
  Het was voor mij verbazingwekkend hoe snel ik mezelf beter ging voelen aan de hand van het eten volgens de eetvoorschriften en de supplementen die je me hebt geadviseerd.
  Hilde

 2. Op 1 januari 2020 ben ik met het 3Care leefstijlprogramma begonnen onder leiding van Tonny Meijerink. Zij heeft metingen gedaan en mij goed voorgelicht. Het is even wennen als je op de eerste opruimdagen geen fruit of groenten eet. Na 4 dagen kwam ik in ketose – van koolhydraatverbranding naar vetverbranding. Ik voelde me opmerkelijk goed en fit en ik sliep goed. Ik viel ongeveer 2 kilo af maar voor mijn gewicht hoefde dat ook niet meer te zijn. Ik voel me daar prima bij. De maaltijden zijn heerlijk, gemakkelijk en snel klaar. Een groot voordeel vond ik.
  Bij de tweede meting was ik op alle fronten vooruit gegaan. Bij de eerste meting was o.a. mijn lichaam te zuur. Bij de tweede meting was het goed.
  Tonny begeleid prima en het is fijn dat ze, voor wat evt. aangevuld moet worden aan supplementen omdat het lichaam nog niet stabiel is, uitzoekt voor je en in overleg advies geeft.
  Lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *