WAT DOE IK

Om een individueel therapie-advies te kunnen geven wordt er in praktijk Lief voor je Buik meer tijd genomen en uitgebreid geluisterd zodat we samen een antwoord op je vragen of een oplossing voor de klachten kunnen vinden. Elk individu is anders, daarom is zorg op maat belangrijk. Ter ondersteuning wordt gebruik gemaakt van een body health gezondheidsmeting.

Naast de klachtengeschiedenis kijken we ook naar je medische historie, het eetpatroon en gewoontes die de klachten zouden kunnen veroorzaken. Het kan nodig zijn om terug te gaan in de tijd, want hoe en wanneer klachten zijn ontstaan is belangrijk.
Lief voor je Buik werkt bv met het 3Care gezondheidsprogramma. De ervaring leert dat dit medisch verantwoord gezondheidsprogramma  een goede manier is voor vermindering van gezondheidsklachten, voor het opruimen van overtollige afvalstoffen en reservevet  en vaak om ergere klachten te voorkomen. Het is een duidelijk programma met veel praktische tips en voor eenieder makkelijk toe te passen.
Met 3Care staat gezonde en lekkere voeding centraal. Indien gewenst en/of noodzakelijk met begeleiding bij specifieke klachten. Ook wordt er gebruik gemaakt van supplementen.

Heb jij gezondheidsklachten en wil je die bij de oorzaak aanpakken? Dan kan Lief voor je Buik daarbij helpen en richt zich niet op dat ene symptoom. Je klacht is vaak slechts een symptoom, vaak zegt het iets over wat daaronder ligt. De symptomen worden bekeken als onderdeel van het geheel. Vervolgens geef ik advies en begeleiding en vraag ik een actieve houding.  Met een individuele aanpak gaan we jouw klachten bij de oorzaak aanpakken.

Orthomoleculaire therapie is geen dieet, het is een bewuste leefwijze en heeft als doel het zelfgenezend vermogen van je lichaam te stimuleren.

De Orthomoleculaire geneeskunde gaat uit van het vermogen van ons eigen lichaam om zichzelf te genezen. Er is veel mogelijk.

Heb je een vraag mail naar info@liefvoorjebuik.nl of bel 06-42361811