HOME

Orthomoleculaire therapie richt zich op de oorzaak van een grote diversiteit aan klachten. Met advies en coaching op het gebied van voeding en leefstijl. Daardoor verminderen klachten en kunnen gezondheidsklachten voorkomen worden zodat we gezonder en vitaler worden.

Orthomoleculaire therapie is geen dieet, het is een bewuste leefwijze en heeft als doel het zelfgenezend vermogen van je lichaam te stimuleren.

Heb jij gezondheidsklachten en wil je die bij de oorzaak aanpakken?
Of wil je een goede gezondheid en vitaliteit behouden?

Voedings- en leefstijlcoaching kan je helpen en biedt ondersteuning bij buik-en darmklachten zoals een opgeblazen gevoel, winderigheid, stinkende ontlasting, buikpijn, misselijkheid en diarree of juist verstopping, darmontsteking en PDS.

Maar ook bij diverse andere klachten zoals anti-aging, gewichtsproblemen, diabetes type 2, hoofdpijn, cholesterol, allergieën, gewrichtsproblemen, spierkramp, hoge bloeddruk, bloedsuiker, slaapkwaliteit, schildklier, huidproblemen, chronische blaasklachten, energie & vitaliteit, spieren en sport, vermoeidheid en een verminderd immuunsysteem.

Lief voor je Buik werkt met het 3Care gezondheidsprogramma. Het is een programma met een lange ervaring en veel praktische handvatten. Samen naar een gezonde en vitale leefstijl. Leefstijlprogramma voor lichamelijke, geestelijke en uiterlijke gezondheid.

In deze tijd waarin het zelfherstellend vermogen van ons lichaam erg belangrijk is.

Wil je je darmen rust geven, afvalstoffen opruimen, graag wat overtollig reservevet kwijt en kies je nu voor die gezondere leefstijl? Wil je er zeker van zijn dat je lichaam belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt?

Ook wordt gebruik gemaakt van body health metingen, want meten is weten! Wil jij weten hoe je lichaam zich voelt?

*Heb je vragen over je gezondheid?
*Heb je gezondheidsklachten of wil je die juist voorkomen?
*Wil jij jezelf weer fitter en vitaler voelen?

Neem dan contact met me op. Ik help je graag.
Mail naar info@liefvoorjebuik.nl of bel 06-42361811

like de facebookpagina liefvoorjebuik