WAT DOE IK

Om een individueel therapie-advies te kunnen geven maak ik gebruik van een uitgebreide intake. Naast je klachtengeschiedenis kijken we ook naar je medische historie, je eetpatroon en gewoontes die de klachten zouden kunnen veroorzaken. Het kan nodig zijn om terug te gaan in de tijd, want hoe en wanneer klachten zijn ontstaan is belangrijk. Indien nodig wordt er een aanvullend onderzoek aangevraagd. Vervolgens gaan we een voor jou goede manier vinden om herstel te bevorderen door advies over voeding en leefstijl. Ook wordt er gebruik gemaakt van supplementen.

Heb jij gezondheidsklachten en wil je die bij de oorzaak aanpakken? Dan kan ik je daarbij helpen.  Ik richt me niet alleen maar op dat ene symptoom. Je klacht is vaak slechts een symptoom, vaak zegt het iets over wat daaronder ligt. De symptomen worden bekeken als onderdeel van het geheel. Vervolgens geef ik advies en begeleiding en vraag ik een actieve houding.  Met een individuele aanpak gaan we jouw klachten bij de oorzaak aanpakken.

Orthomoleculaire therapie is geen dieet, het is een bewuste leefwijze en heeft als doel het zelfgenezend vermogen van je lichaam te stimuleren.

De Orthomoleculaire geneeskunde gaat uit van het vermogen van ons eigen lichaam om zichzelf te genezen. Er is veel mogelijk.

Heb je een vraag mail naar info@liefvoorjebuik.nl of bel 06-42361811